Γνωρίστε την ιστιοπλοΐα και την ομορφιά της θάλασσας μας!

Γνωρίστε την ιστιοπλοΐα σε 4 μόλις μαθήματα.
Η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθούμε είναι κυρίως πρακτική, χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο μαθητής από το πρώτο κίολας μάθημα μπαίνει μόνος του στο σκάφος με τον εκπαιδευτή να επιτηρεί από κοντά. Με αυτό τον τρόπο είναι "καταδικασμένος" να μάθει αλλά, και το εξίσου βασικό, να απογαλακτιστεί από τον εκπαιδευτή ώστε στο τέλος των μαθημάτων να μπορεί να αρμενίζει μόνος του χωρίς άμεση επίβλεψη.

Τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την χρήση σύγχρονων σκαφών ή σανιδών. Έχουν ναυπηγηθεί πλέον εξειδικευμένα σκάφη που καθιστούν την εκμάθηση ασφαλή και εύκολη. Τα Topper λοιπόν που χρησιμοποιούμε προτείνονται από την παγκόσμια ομοσπονδία ISAF ώς καταλληλότερα για εκμάθηση. Αντίστοιχα και οι συγχρονες ιστιοσανίδες έχουν σχεδιαστεί για μεγιστη σταθερότητα και ασφάλεια ώστε η εκμάθηση να είναι κυριολεκτικά ένα όμορφο παιχνίδι.

Στολές, σωσίβια και λοιπός εξοπλισμός παρέχονται από εμάς, εσείς χρειάζεται μόνο να πάρετε την απόφαση και να μας επισκεφθείτε.

Μετά το τμήμα γνωριμίας, η εξέλιξη σας είναι στο χέρι σας. Μπορείτε με το μήνα ή με τη φορά να κάνετε ιστιοπλοϊα όσο θέλετε ή να ακολουθήσετε ένα επόμενο τμήμα εκμάθησης.

Θα μας βρείτε πάνω στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, αμέσως μετά τον υπόγειο κόμβο για ΙΚΕΑ.

Comments are closed.

EnglishGreek